Panna cotta italský moučník

Panna cotta italský moučník
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 smetany
  • 100ml mléka
  • 3 vanilkové cukry nebo vanilkový lusk
  • 20é g cukru
  • 2 plátky želatiny
  • jakékoliv ovoce na ozdobu co máme prostě rádi.

Postup receptu

  1. Nejprve si dáe želatinu do mléka a pomalinku bez vaření žealtinu rozpustíme
  2. Pak si dáem vařit smetanu s vanilkovým cukrem a dalším cukrem a necháme prosjít varem, pak už jen oheň zmírníme a šleháme dokud nám šlehačka nezačne houstnout
  3. Přidáme potom želatinu s mlíkem a ještě šleháme, ale už nevaříme
  4. Hotovou směs si naléváme do formiček a necháme je chaldit aspoň 2 hodiny nejméně
  5. Pak už si je zdobíme dle své fantazie a chuti

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X