Recept: Paprikové karbanátky s bylinkovým máslem

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 150g vařených brambor
    1 cibule
    300g mletého hovězího
    100g ml.vepřového
    1 vejce,1 lžička soli,1 lžíce sladké papriky
    1/2 lžičky pepře
    4 lžíce oleje

    na bylinkové máslo:

    1 stroužek česneku
    4 lžícesekané petrželky
    50g změklého másla
    worcester
    citrónová šťáva

Postup receptu

  1. 1
  2. brambory vydličkou jemně romačejte
  3. Cibuli jemně nastrouhejte
  4. papriku rozčtvrťte,očistěte ajemně nasekejte
  5. 2
  6. Rozsekané přísedy smíchejte s mletým masem,1/8 l vody,vejce a kořením
  7. Hmotu zpracujte až je pružná a dochuťte
  8. 3
  9. udělejte osm placiček,potřete je olejem,zabalte do alobalu
  10. Grilujte na grilavacím roštu
  11. 4
  12. česnek olouúejte ,jemně nakrájejte,posypte trochu soli a utřete
  13. Smíchejte petrželkou a máslem,okořente worcesterovou omáčkou a citronem
  14. 5
  15. Alobal rozbalte,karbanátky přímona něm servírujte,na každý položte kousek bylnkovýhomásla

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.09%) 11 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *