Paprikový dip

Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3

Ingredience

  • 30 dkg rajské omáčky z konzervy (nebo kečupu)
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 červená feferonka
  • špetka tymiánu (čerstvý nebo sušený)
  • sůl
  • pepř
  • cukr.

Postup receptu

  1. Rajskou omáčku nebo kečup smícháme se zakysanou smetanou
  2. Přidáme sušený tymián nebo čerstvý, který opláchneme, osušíme, lístky otrháme a jemně je nasekáme
  3. Přidáme na velmi drobné kostičky nakrájenou feferonku a ochutíme solí a pepřem
  4. Příliš kyselý dip trochu osladíme
  5. Podáváme ke kouskům masa, uzenině, bramborovým hranolkům

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.