Výborná rýže ochucená pažitkou

Výborná rýže ochucená pažitkou
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 30 dkg rýže
  • 2 dkg másla
  • 1 malá cibule
  • 1 hřebíček
  • sůl
  • svazek pažitky

Postup receptu

  1. Přebranou rýži propláchneme studenou a potom vařící vodou, odměříme, zalijeme vodou (na šálek rýže 2 šálky vody), přidáme máslo, cibuli se zapíchnutým hřebíčkem, sůl a dusíme na mírném teple, až se voda vstřebá a rýže změkne
  2. Dušenou rýži promícháme s jemně usekanou pažitkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X