Pikantní jablečná hořčice

Ingredience

  • 1 kg oloupaných jablek bez jádřinců
  • 3 větší cibule
  • 2,5 dl krystalového cukru
  • asi 3,5 dl octa
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 6 stroužků česneku.

Postup receptu

  1. Jablka rozemeleme s cibulí a česnekem a povaříme s trochou vody dohusta
  2. Přidáme ostatní suroviny, krátce povaříme a promícháme
  3. Horké plníme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme a necháme vychladnout – nemusíme sterilovat

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 20 hodnocení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00