Ingredience
- 350 g vepřévého boku
- 350 g předního hovězího masa
- 50g cibule
- 50g feferonek
- 100g hladké mouky
- 2 vejce
- sůl
- pepř
- 100g oleje
- 50g hořčice
- 50g křenu
- 300g tatrské omáčky
Postup receptu
- Do semletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, hl
- Mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme
- Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji
- Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem
Tohle je fakt bomba, kdo má rád ostřejší a maso, tak ať neváha a zkusí to.Dělali jsme to, když přišla návštěva na večer na vínko a super.
když to někdo dokáže upravit, tak máte vyhráno:) Je to skvělá pochoutka a na několik způsobů jak na slano tak i na sladko:)
Jíme to už takhle 5 let, protože preferujem zdravou výživu a je stále více a véce receptů na tento druh těstoviny a hlavně je už dostupná o hypermarketech a to je pro něktré z nás úleva:)
Kuskus dávám aji do zeleninových vývarku i masových a je to skvělá změna oproti nudlím a barmborům.