Pikantní masové placičky

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 350 g vepřévého boku
  • 350 g předního hovězího masa
  • 50g cibule
  • 50g feferonek
  • 100g hladké mouky
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • 100g oleje
  • 50g hořčice
  • 50g křenu
  • 300g tatrské omáčky

Postup receptu

  1. Do semletého masa přidáme jemně nakrájenou cibuli a feferonky, hl
  2. Mouku, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme
  3. Tvarujeme malé placičky, které opékáme po obou stranách na oleji
  4. Na opečené placičky dáme trochu hořčice a posypeme strouhaným křenem

Sdílejte svým přátelům:

4.5 (89.33%) 15 votes

Komentáře

  1. Tohle je fakt bomba, kdo má rád ostřejší a maso, tak ať neváha a zkusí to.Dělali jsme to, když přišla návštěva na večer na vínko a super.

  2. když to někdo dokáže upravit, tak máte vyhráno:) Je to skvělá pochoutka a na několik způsobů jak na slano tak i na sladko:)
    Jíme to už takhle 5 let, protože preferujem zdravou výživu a je stále více a véce receptů na tento druh těstoviny a hlavně je už dostupná o hypermarketech a to je pro něktré z nás úleva:)

  3. Kuskus dávám aji do zeleninových vývarku i masových a je to skvělá změna oproti nudlím a barmborům.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00