Plněné vepřové měšce

Plněné vepřové měšce
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

  • 4 větší plátky vepřové kýty
  • 4 plátky šunky
  • 2 uvařená vejce
  • 20 dkg žampionů (nebo jiných hub)
  • 1 červená kapie
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hořčice
  • sůl
  • pepř
  • drcený kmín.

Postup receptu

  1. Plátky masa tence naklepeme, potřeme hořčicí a poklademe plátky šunky
  2. Doprostřed dáme půlku vařeného vajíčka
  3. Na oleji orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájenou kapii a plátky žampionů
  4. Přidáme sůl, pepř, kmín a prolisovaný česnek
  5. Tuto směs naklademe na plátky masa
  6. Okraje plátků zvedneme a spojíme tak, aby vznikl měšec, který převážeme pevnou nití
  7. Pečeme v troubě přikryté na vymazaném pekáčku, podle potřeby podléváme
  8. Dopékáme odkryté

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X