Polévka Halászlé. ❤️ Budete potřebovat: 5 brambor, 1 kg rybího masa jaké máte rádi, 2 rajčata, 1 cibule, 1 feferonka, paprikový lusk, sladká paprika, pálivá paprika, sůl, masox, 2 dcl bílého vína, 200 g slaniny, sádlo na smažení..
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 5 brambor
- 1 kg rybího masa jaké máte rádi
- 2 rajčata
- 1 cibule
- 1 feferonka
- paprikový lusk
- sladká paprika
- pálivá paprika
- sůl
- masox
- 2 dcl bílého vína
- 200 g slaniny
- sádlo na smažení.
Postup receptu
- Musíme nechat slaninku, kterou nakrájíme na plátky osmahnout a pak přidat cibulku na jemno a nechat ji zezlátnout
-
Poté přidáme nakrájená rajčata, papriky, brambor, zasypeme sušenou paprikou a zalijeme bujonem a vaříme
-
Až to tak 15 povaříme přidáme nakrájenou rybu a feferonku a sůl a pepř ja máme rádi a ještě povaříme tak 20 minutek
-
nakonec podáváme s topinkou nebop osmahlým chlebem na kostičky