Polévka Halászlé

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 5 brambor
  • 1 kg rybího masa jaké máte rádi
  • 2 rajčata
  • 1 cibule
  • 1 feferonka
  • paprikový lusk
  • sladká paprika
  • pálivá paprika
  • sůl
  • masox
  • 2 dcl bílého vína
  • 200 g slaniny
  • sádlo na smažení.

Postup receptu

  1. Musíme nechat slaninku, kterou nakrájíme na plátky osmahnout a pak přidat cibulku na jemno a nechat ji zezlátnout
  2. Poté přidáme nakrájená rajčata, papriky, brambor, zasypeme sušenou paprikou a zalijeme bujonem a vaříme
  3. Až to tak 15 povaříme přidáme nakrájenou rybu a feferonku a sůl a pepř ja máme rádi a ještě povaříme tak 20 minutek
  4. nakonec podáváme s topinkou nebop osmahlým chlebem na kostičky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.