Pomazánka z Lučiny

Pomazánka z Lučiny
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 sýr Lučina
  • 1 bílý jogurt
  • 1 větší mrkev
  • půl svazku lahůdkové cibulky (nebo menší pórek)
  • 2 vařená vejce
  • 2 lžíce majonézy
  • sůl
  • pepř.

Postup receptu

  1. Lučinu smícháme s jogurtem a přidáme jemně nastrouhanou mrkev a strouhaná nebo nadrobno nasekaná vařená vejce a jemně nakrájenou lahůdkovou cibulku i s natí nebo jemně nakrájený pórek
  2. Pomazánku osolíme, opepříme, promícháme a zjemníme trochou majonézy
  3. Mažeme na bílé pečivo a zdobíme nasekanou natí z cibulky, plátky rajčete apod

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X