Pomazánka z vepřového pečeného masa nebo bučku

Pomazánka z vepřového pečeného masa nebo bučku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg pečeného masa nebo bučku jak máme rádi
  • česnek tak asi 4 stroužky
  • sůl
  • pepř na ochucení
  • 5 lžic hořčice na množství masa
  • někdo rád i kyselou okurku na kousíčky a vařené vejce 2 na kostičky
  • 1 cibule na kostičky.

Postup receptu

  1. Vepřové maso nebo buček napřed upečeme do měkka
  2. Potom maso pomeleme a přidáváme ingredience cibuly na ksotičky, česnek pomačkáme, sůl, pepř, hořčici, vejce a kyselou okurku a vše dobře promícháme ať se nám všechny ty doplňky spojí dohromady
  3. Natíráme na čerstvý chleba nebo veku či rohlík a housku
Komentáře
  1. Klasika, když zbyde maso z moravských vrabců….:-) Někdy místo okurky dávám sterilovanou papriku.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X