Pražský kuřecí řízek

Pražský kuřecí řízek
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 750 g kuřecích řízků
  • sůl
  • grilovací koření
  • 150 g oleje na smažení

Postup receptu

  1. Kuřecí řízek mírně naklepeme, osolíme a namáčíme do těstíčka připraveného z vajec, mléka, mouky, strouhanného sýra, hrášku a soli
  2. Po částečném okapání těstíčka smažíme řízky po obou stranách v horkém oleji dozlatova
  3. Jako přílohu doporučuji různě upravené brambory, bramborovová kaše, zeleninová salát
Komentáře
  1. Je to zase něco uplně jiného ne řízek ve strouhance. Byli jsem všichni mile překvapeni jak chutná maso v těstíčku.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X