Recept: Pražský kuřecí řízek

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 750 g kuřecích řízků
  • sůl
  • grilovací koření
  • 150 g oleje na smažení

Postup receptu

  1. Kuřecí řízek mírně naklepeme, osolíme a namáčíme do těstíčka připraveného z vajec, mléka, mouky, strouhanného sýra, hrášku a soli
  2. Po částečném okapání těstíčka smažíme řízky po obou stranách v horkém oleji dozlatova
  3. Jako přílohu doporučuji různě upravené brambory, bramborovová kaše, zeleninová salát

Sdílejte svým přátelům

4.5 (90%) 12 votes

No Comments

  • Je to zase něco uplně jiného ne řízek ve strouhance. Byli jsem všichni mile překvapeni jak chutná maso v těstíčku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *