Pstruh na grilu s bylinkovým máslem

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 pstruhy
  • sůl
  • 4 lžíce oleje
  • 2 citrony
  • 8 plátků slaniny
  • 80 g másla
  • trocha čerstvých bylinek
  • 2 lžíce hořčice
  • trošku vegety
  • trochu worcesterové omáčky
  • 1 lžičku citronové šťávy
  • feferonku.

Postup receptu

  1. Musíme změklé maso smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici
  2. Pak si nachystáme ryby, očistíme je napovrchu i uvnitř je posolíme a vytřeme nachystaným bylinkovým máslíčkem
  3. Po obou stranách je šikmo nařízneme a znova potřeme bylinkovým máslem
  4. Takto udělané pstruhy grilujeme po obou stranách a během grilování pořád potíráme máslem bylinkovým
  5. Grilujeme asi 30 minut

Komentáře

  1. Říkají Vám něco vyjmenovaná (vyňatá) slova po bé?
    bÉ bé, BÉ ……. bylina kobyla babyka býk, Přibyslav atd.
    Je třeba „býti bystrý“.

  2. Chybí mě tam na jemno nakrájená bazalka, ale musí být čerstvá! To je pak lahoda. Dávám ji přímo dovnitř ryby a vůbec se nemusíte bát množství.

  3. Já tam dávám nasekaný libeček, bazalku a púerrželku vše dohromady, smíchám to z olejem a vetřu do ryby. A to je pak penečku dobrota.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.