Pstruh na víně

Pstruh na víně
Doba přípravy: 50 minut

Počet porcí: 6

Ingredience

  • 2 pstruhy
  • sůl
  • 70g másla
  • 1 věrší cibule
  • 30g hladké mouky
  • troška cukru
  • ?l červeného vína
  • ?l vody
  • sůl
  • pepř
  • řebíček a 1 citrón.

Postup receptu

  1. Rozpálíme pánev s máslem a jemně nakrájenou cibuli osmahneme, kousky pstruha
  2. Okořeníme a dusíme asi 15min a podléváme vínem
  3. Kousky pstruha pak dáme bokem a ze zbylého másla a mouky usmažíme jíšku do zlatova, rozvaříme jí šťávou z ryby
  4. Omáčku ještě povaříme a pak jí poléváme kousky pstruha na talíři
  5. Takto můžete připravit i kapra či candáta

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X