Pstruh na másle a bylinkách. ❤️ Budete potřebovat: 2 pstruzi (4 porce), sůl, máslo, olivový olej, čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn, tymián, oregano), citronová šťáva, 1-1,5dl bílého vína..

Pstruh na másle a bylinkách

Pstruh na másle a bylinkách
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 pstruzi (4 porce)
  • sůl
  • máslo
  • olivový olej
  • čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn
  • tymián
  • oregano)
  • citronová šťáva
  • 1-1,5dl bílého vína.

Postup receptu

  1. Pstruha naporcujeme, podle potřeby dočistíme a osolíme
  2. Na rozehřátém oleji jej opečeme, pak přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem
  3. Dusíme asi 15 minut, až je maso měkké
  4. Pak šťávu dochutíme solí a citronovou šťávou a ihned podáváme
  5. Příloha: vařené brambory

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X