Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 pstruzi (4 porce)
  • sůl
  • máslo
  • olivový olej
  • čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn
  • tymián
  • oregano)
  • citronová šťáva
  • 1-1,5dl bílého vína.

Postup receptu

  1. Pstruha naporcujeme, podle potřeby dočistíme a osolíme
  2. Na rozehřátém oleji jej opečeme, pak přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem
  3. Dusíme asi 15 minut, až je maso měkké
  4. Pak šťávu dochutíme solí a citronovou šťávou a ihned podáváme
  5. Příloha: vařené brambory

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 2 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *