Pstruh na másle a bylinkách. ❤️ Budete potřebovat: 2 pstruzi (4 porce), sůl, máslo, olivový olej, čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn, tymián, oregano), citronová šťáva, 1-1,5dl bílého vína..
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 pstruzi (4 porce)
- sůl
- máslo
- olivový olej
- čerstvé nebo sušené bylinky ( rozmarýn
- tymián
- oregano)
- citronová šťáva
- 1-1,5dl bílého vína.
Postup receptu
- Pstruha naporcujeme, podle potřeby dočistíme a osolíme
- Na rozehřátém oleji jej opečeme, pak přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem
- Dusíme asi 15 minut, až je maso měkké
- Pak šťávu dochutíme solí a citronovou šťávou a ihned podáváme
- Příloha: vařené brambory