Rajčatové čatní

Ingredience

  • 1 kg rajčat
  • 1 velká cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 1 lžička pálivé papriky
  • 1 lžíce kari koření
  • 1 šálek octa
  • 1 šálek cukru
  • 1 lžíce soli
  • 10 dkg rozinek.

Postup receptu

  1. Oloupaná rajčata, cibuli a česnek nakrájíme, rozvaříme na kaši, přidáme cukr, ocet, sůl a koření
  2. Nakonec přisypeme rozinky a necháme vše krátce povařit
  3. Plníme do šroubovacích skleniček, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout
  4. Používáme po uležení, tj
  5. cca za 2 týdny

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.