Rajská omáčka

Rajská omáčka
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg hovězího zadního
  • 2 malé rajské protlaky
  • 1 dl kečupu
  • 1 cibule
  • 1 kostka hovězího bujónu
  • 5 kuliček celého černého pepře
  • 5 kuliček nového koření
  • 2 bobkové listy
  • 5 lžic oleje
  • 5 lžic mouky

Postup receptu

  1. Maso omyjeme a vložíme do studené vody, přidáme omytý bobkový list, nové koření, pepř a přivedeme k varu
  2. Vaříme asi 1 a 1/2 hodiny
  3. Měkké maso zabalíme do alobalu
  4. Do hrnce nalijeme olej, přidáme jemně nasekanou cibulku, mouku a osmahneme ji dorůžova
  5. Zalijeme vývarem z masa
  6. Přivedeme k varu, přidáme rajské protlaky, kečup a povaříme asi 10 minut
  7. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rajskou omáčkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X