Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg hovězího zadního
  • 2 malé rajské protlaky
  • 1 dl kečupu
  • 1 cibule
  • 1 kostka hovězího bujónu
  • 5 kuliček celého černého pepře
  • 5 kuliček nového koření
  • 2 bobkové listy
  • 5 lžic oleje
  • 5 lžic mouky

Postup receptu

  1. Maso omyjeme a vložíme do studené vody, přidáme omytý bobkový list, nové koření, pepř a přivedeme k varu
  2. Vaříme asi 1 a 1/2 hodiny
  3. Měkké maso zabalíme do alobalu
  4. Do hrnce nalijeme olej, přidáme jemně nasekanou cibulku, mouku a osmahneme ji dorůžova
  5. Zalijeme vývarem z masa
  6. Přivedeme k varu, přidáme rajské protlaky, kečup a povaříme asi 10 minut
  7. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rajskou omáčkou

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 8 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *