Rajská polévka

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 2 l vody
  • 120 g rajského protlaku
  • 1 cibule
  • 50 g tuku
  • 40 g tuku

Postup receptu

  1. Z tuku a mouky uděláme jišku, kterou rozředíme vodou nebo polévkou z kostí a povaříme na hladkou polévku
  2. Do provařené přidáme protlak, osmaženou cibulku a hotovou polévku přisladíme a okyselíme dle chuti, popřípadě ji zahustíme kroupami nebo rýží

Sdílejte svým přátelům:

4.5 (89.33%) 15 votes

Komentáře

  1. j e to takové strohé? Kde je skořice, rýže do polévky a taky cukr na oslazeni? a taky tam dáváme bobkovýlist na ochucení.

  2. Též dávám rýži do rajské polévky, děti to mají zažité a oblíbené ze školní jídelny.

  3. Malé jsme vždycly kupovla rajskou hotovou, protože jsme si myslela, že je těžká a opak je pravdou:)Díky AZ-receptům díky.

  4. A zkuste tam dát ještě vařenou rýži to děti milují v té polívečce:)teda spoň naše to zbožňují:)

  5. Rýže je v rajské polévce moc dobrá, hlavně děti ji tam vyžadují:). mají to ze školních jídelen:)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00