Recept: Rajská polévka

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 5

Ingredience

  • 2 l vody
  • 120 g rajského protlaku
  • 1 cibule
  • 50 g tuku
  • 40 g tuku

Postup receptu

  1. Z tuku a mouky uděláme jišku, kterou rozředíme vodou nebo polévkou z kostí a povaříme na hladkou polévku
  2. Do provařené přidáme protlak, osmaženou cibulku a hotovou polévku přisladíme a okyselíme dle chuti, popřípadě ji zahustíme kroupami nebo rýží

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.33%) 15 votes

7 komentářů

  • j e to takové strohé? Kde je skořice, rýže do polévky a taky cukr na oslazeni? a taky tam dáváme bobkovýlist na ochucení.

  • Též dávám rýži do rajské polévky, děti to mají zažité a oblíbené ze školní jídelny.

  • Malé jsme vždycly kupovla rajskou hotovou, protože jsme si myslela, že je těžká a opak je pravdou:)Díky AZ-receptům díky.

  • A zkuste tam dát ještě vařenou rýži to děti milují v té polívečce:)teda spoň naše to zbožňují:)

  • Rýže je v rajské polévce moc dobrá, hlavně děti ji tam vyžadují:). mají to ze školních jídelen:)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *