Snadná rajská polévka z protlaku

Snadná rajská polévka z protlaku
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 2 l vody
  • 120 g rajského protlaku
  • 1 cibule
  • 50 g tuku
  • 40 g tuku

Postup receptu

  1. Z tuku a mouky uděláme jíšku, kterou rozředíme vodou nebo polévkou z kostí, a povaříme na hladkou polévku
  2. Do provařené směsi přidáme protlak, osmaženou cibulku a hotovou polévku přisladíme a okyselíme dle chuti, popřípadě ji zahustíme kroupami nebo rýží
Komentáře
  1. j e to takové strohé? Kde je skořice, rýže do polévky a taky cukr na oslazeni? a taky tam dáváme bobkovýlist na ochucení.

  2. Takhle to dělám svým dětem rajskou polévku s rýží a s skořicí a to děti zbožňují:))))

  3. Též dávám rýži do rajské polévky, děti to mají zažité a oblíbené ze školní jídelny.

  4. Malé jsme vždycly kupovla rajskou hotovou, protože jsme si myslela, že je těžká a opak je pravdou:)Díky AZ-receptům díky.

  5. A zkuste tam dát ještě vařenou rýži to děti milují v té polívečce:)teda spoň naše to zbožňují:)

  6. Rýže je v rajské polévce moc dobrá, hlavně děti ji tam vyžadují:). mají to ze školních jídelen:)

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X