Ražniči z vepřového masa

Ražniči z vepřového masa
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 600-700 g masa z kýty
  • sůl
  • pepř
  • červená sušená paprika
  • 2 lžíce oleje.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme přes vlákno na ploché kousky jako malé řízky
  2. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem
  3. Pečeme na rozpáleném roštu na každé straně asi 3 minuty
  4. Podáváme je s drobně pokrájenou cibulí a chlebem
  5. Nemáme- li rošt, můžeme je péci na mírně pomaštěné železné pánvi
Komentáře
  1. U nás je to oblíbené masičko, havně když je zabijačka atak čerstvé to je žrádílko:))))

  2. lasange prostě zbožńujeme celá rodinka, dělám je doma a taky jsme je zkoušela podle vašehi receptu:) a nebo si je dáme někde v restauraci, když je možnost. Je to přiměřeně jednoduchý recept a skvěle chutná.

  3. jÁ JE DĚLÁM VŽDYCKY JEN A JEN DOMÁCÍ:) KUPVANÉ POLOTOVARY NEMÁME RÁDI FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ:(

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X