Ražniči. ❤️ Budete potřebovat: 600-700 g masa z kýty, sůl, pepř, červená sušená paprika, 2 lžíce oleje..
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6
Ingredience
- 600-700 g masa z kýty
- sůl
- pepř
- červená sušená paprika
- 2 lžíce oleje.
Postup receptu
- Maso nakrájíme přes vlákno na ploché kousky jako malé řízky
- Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem
- Pečeme na rozpáleném roštu na každé straně asi 3 minuty
- Podáváme je s drobně pokrájenou cibulí a chlebem
- Nemáme- li rošt, můžeme je péci na mírně pomaštěné železné pánvi
U nás je to oblíbené masičko, havně když je zabijačka atak čerstvé to je žrádílko:))))
Ano taky to máme rádi a kt omu zeleninku pokrájenou, hodně cibule a čerstvý chléb:)
lasange prostě zbožńujeme celá rodinka, dělám je doma a taky jsme je zkoušela podle vašehi receptu:) a nebo si je dáme někde v restauraci, když je možnost. Je to přiměřeně jednoduchý recept a skvěle chutná.
jÁ JE DĚLÁM VŽDYCKY JEN A JEN DOMÁCÍ:) KUPVANÉ POLOTOVARY NEMÁME RÁDI FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ:(