Rebarborová bublanina

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 1 hrnek hrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 25 dkg tuku Hera
  • 5 vajec
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 hrnek mléka
  • rebarbora

Postup receptu

  1. Utřeme žloutky s cukrem a tukem, přidáme mléko, mouku a ušlehaný sníh z 5 bílků
  2. Rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe na kousky nakrájenou rebarborou
  3. Upečeme v předehřáté troubě, ještě horkou bublaninu pocukrujeme hustě moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.