Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

Ingredience

  • 2 svazky ředkviček
  • 1 měkký tvaroh nebo 1 kelímek zakysané smetany
  • 2 vařená vejce
  • hrst sekané pažitky nebo jarní cibulky. sůl
  • pepř
  • popř. jiné koření podle vlastní chuti.

Postup receptu

  1. Nastrouhané ředkvičky zamícháme do rozmíchaného osoleného a ochuceného tvarohu nebo zakysané smetany
  2. Přidáme nasekaná vařená vejce a hrst sekané pažitky
  3. Nemáme-li pažitku, můžeme ji nahradit jarní cibulkou nebo najemno nakrájenou cibulí
  4. Pomazánku můžeme podle možností doplnit kouskem drobně nakrájené jemnější uzeniny, kostičkami rajčat nebo okurky, apod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X