Ředkvičková pomazánka

Ingredience

  • 2 svazky ředkviček
  • 1 měkký tvaroh nebo 1 kelímek zakysané smetany
  • 2 vařená vejce
  • hrst sekané pažitky nebo jarní cibulky. sůl
  • pepř
  • popř. jiné koření podle vlastní chuti.

Postup receptu

  1. Nastrouhané ředkvičky zamícháme do rozmíchaného osoleného a ochuceného tvarohu nebo zakysané smetany
  2. Přidáme nasekaná vařená vejce a hrst sekané pažitky
  3. Nemáme-li pažitku, můžeme ji nahradit jarní cibulkou nebo najemno nakrájenou cibulí
  4. Pomazánku můžeme podle možností doplnit kouskem drobně nakrájené jemnější uzeniny, kostičkami rajčat nebo okurky, apod

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.