Teplá ředkvičková pomazánka s vejci

Teplá ředkvičková pomazánka s vejci
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 svazky ředkviček
  • 1 cibule
  • 4 vejce
  • olej
  • vegeta
  • sůl
  • mletý pepř

Postup receptu

  1. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme nastrouhané ředkvičky a za stálého míchání osmahneme
  2. Pak přilijeme rozšlehaná osolená vejce ochucená vegetou nebo pepřem a za stálého míchání necháme ztuhnout
  3. Teplou pomazánku mažeme na chléb nebo na topinky
  4. Podle možností zdobíme plátky rajčete, proužky paprik, plátky okurek, apod.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X