Rizoto s drůbežím masem a zeleninou

Rizoto s drůbežím masem a zeleninou
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 15 dkg rýže
  • 20 dkg kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 2 dkg oleje
  • 20 dkg mražené mrkve s hráškem
  • petrželka
  • sůl.

Postup receptu

  1. Rýži propláchneme a podusíme doměkka
  2. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osmahneme, přidáme mraženou zeleninu, mírně podlijeme, osolíme a podusíme
  3. Šťávu necháme vysmahnout, přidáme podušenou rýži a zlehka promícháme
  4. Dochutíme podle potřeby a sypeme petrželkou
  5. Obměna: místo mražené zeleniny použijeme čerstvou zeleninu podle možností

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X