Rizoto z trouby

Rizoto z trouby
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 hrnek rýže
  • 2 hrnky vody
  • 1 cibule
  • olej
  • 2 zelené papriky
  • 3 rajčata
  • půl sáčku mražené zeleniny ( mrkev s kukuřicí nebo jiná směs)
  • 30 dkg dušeného vepřového masa (může být i jiné maso nebo uzenina)
  • vegeta.

Postup receptu

  1. Cibulku zpěníme na tuku,přisypeme rýži a orestujeme, Zalijeme 2 hrnky vody
  2. Přidáme zeleninu, maso, okořeníme vegetou
  3. Zakryjeme pokličkou a vložíme do rozehřáté trouby na 180° a pečeme asi 1 hodinu
  4. Hotové rizoto posypeme sýrem a podáváme se zeleninovým salátem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.