Rošťáci

Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 – 6 kotlet nebo kuřecích řízků
    2 vejce
  • 2 a 1/2 lžíce Solamylu
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce worčestrové omáčky
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pepře
  • 4 stroužky česneku

Postup receptu

  1. Z ingrediencí připravíme směs, do které naložíme maso a necháme uležet nejlépe přes noc
  2. Smažíme na oleji a podáváme s brambory nebo jen se zeleninovým salátem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.