Roštěnka Stroganov. ❤️ Budete potřebovat: 4 plátky roštěnce cca po 20 dkg, sůl, pepř, paprika, 2 lžíce tuku, 2 cibule, 1 lžíce polohrubé mouky, 3/4 hrnku šlehačky, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce worcesterské omáčky, sekaná pažitka..
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky roštěnce cca po 20 dkg
- sůl
- pepř
- paprika
- 2 lžíce tuku
- 2 cibule
- 1 lžíce polohrubé mouky
- 3/4 hrnku šlehačky
- 1 lžíce kečupu
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce worcesterské omáčky
- sekaná pažitka.
Postup receptu
- Maso lehce naklepeme, nakrájíme na tenké nudličky,osolíme, opepříme a posypeme paprikou
- Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme maso a 5-6 minut za stálého míchání opékáme
- Přilijeme smetanu, kečup, dochutíme sójovou omáčkou a worcesterem a mícháme asi 3 minuty
- Na talířích sypeme pažitkou
- Příloha
- americké brambory, smažené hranolky