Roštěnka Stroganov

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky roštěnce cca po 20 dkg
  • sůl
  • pepř
  • paprika
  • 2 lžíce tuku
  • 2 cibule
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • 3/4 hrnku šlehačky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • sekaná pažitka.

Postup receptu

  1. Maso lehce naklepeme, nakrájíme na tenké nudličky,osolíme, opepříme a posypeme paprikou
  2. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme maso a 5-6 minut za stálého míchání opékáme
  3. Přilijeme smetanu, kečup, dochutíme sójovou omáčkou a worcesterem a mícháme asi 3 minuty
  4. Na talířích sypeme pažitkou
  5. Příloha
  6. americké brambory, smažené hranolky

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.