Rumová bábovka

Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 5 vajec
  • 25 dkg polohrubé mouky
  • 25 dkg moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1,5 dl oleje
  • 2 dl rumu
  • 1 prášek do pečiva.

Postup receptu

  1. Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny, zašleháme olej, přidáme rum a vmícháme mouku s práškem do pečiva
  2. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme 50-60 minut
  3. Po vychladnutí pocukrujeme nebo polijeme rumovou polevou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.