Ryba na víně

Ryba na víně
Doba přípravy: 55 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 pstruhy
  • sůl
  • 70g másla
  • 1 věrší cibule
  • 30g hladké mouky
  • troška cukru
  • 0,25l červeného vína
  • 0,25l vody
  • sůl
  • pepř
  • řebíček a 1 citrón.

Postup receptu

  1. Rozpálíme pánev s máslem a jemně nakrájenou cibuli osmahneme, kousky pstruha
  2. Okořeníme a dusíme asi 15min a podléváme vínem
  3. Kousky pstruha pak dáme bokem a ze zbylého másla a mouky usmažíme jíšku do zlatova, rozvaříme jí šťávou z ryby
  4. Omáčku ještě povaříme a pak jí poléváme kousky pstruha na talíři
  5. Takto můžete připravit i kapra či candáta
Komentáře
  1. Zdejší recept vyzkoušen , akorát jsem trochu ´´vytunil´´ ingredience přidáním nakrajeného česneku na kolečka ( osmahnu s cibulí) a místo cukru med .. výsledek exkluzivní .. všem šmakovalo .. super recept

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X