Rybí filé zapečené s omáčkou

Rybí filé zapečené s omáčkou
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg rybího filé
  • sůl
  • 10é g másla
  • 2 lžičky hl. mouky
  • rajský protlak
  • 1 citrón
  • trocha cukru.

Postup receptu

  1. Rybí filé nakrájíme na porce a pak je posolíme a opepříme jemně a pokapeme citrónem
  2. Potom je dusíme na másle na pánvičce
  3. Mezitím si z poloviny másla a z hladké moukyumícháme hladkou jišku, přidáme protlak a trochu vody a povaříme na krémovou omáčku
  4. , kterou ochutíme solí, cukrem a citrónovou šťávou
  5. Na měkkou rybu tuto omáčku nalijeme a necháme chvilku péct v pekáčku nebo zapékací misce v troubě
  6. Podáváme s vařenými bramborami, ale také i se špagetami je to výborné

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X