Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 1 kg rybího filé
- sůl
- 10é g másla
- 2 lžičky hl. mouky
- rajský protlak
- 1 citrón
- trocha cukru.
Postup receptu
- Rybí filé nakrájíme na porce a pak je posolíme a opepříme jemně a pokapeme citrónem
- Potom je dusíme na másle na pánvičce
- Mezitím si z poloviny másla a z hladké moukyumícháme hladkou jišku, přidáme protlak a trochu vody a povaříme na krémovou omáčku
- , kterou ochutíme solí, cukrem a citrónovou šťávou
- Na měkkou rybu tuto omáčku nalijeme a necháme chvilku péct v pekáčku nebo zapékací misce v troubě
- Podáváme s vařenými bramborami, ale také i se špagetami je to výborné