Rybí karbanátky

Rybí karbanátky
Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg rybího filé
  • 2 housky
  • 1 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce strouhanky
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení

Postup receptu

  1. Filé rozmrazíme, nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy
  2. Housky nakrájíme na kousky, přidáme k rybám, promícháme a počkáme až housky změknou
  3. Vejce rozšleháme, vmícháme k rybě, přidáme mouku, strouhanku, osolíme, opepříme a promícháme
  4. Vytvarujeme karbanátky a na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran dozlatova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X