Rybí salát se zeleninou

Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 200g filet lososa
  • 200g filet tresky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • vinný ocet
  • cukr
  • 2 jablka
  • 1 pomeranč
  • 4 okurky
  • hrst hrášku
  • 1 hlávkový salát
  • 1 citron
  • mrkev

Postup receptu

  1. Rozmícháme olej s cukrem, solí a pepřem, trochu octa
  2. Do většího hrnce nalijte asi 0,5l vody a polovinu směsi
  3. Přiveďte k varu a pak vložte kousky ryb, necháme vařit asi 5minut
  4. Maso vyndejte a nechte vychladnout
  5. Jablka nakrájíme na malé kousky, mrkev nastrouháme a pomeranč oloupeme a rozkrájíme také na kostičky
  6. Okurky nakrájejte také
  7. Sálátové listy rozkrájejte na menší kusy a vše promícháme
  8. Pak zalijeme zbylou vodou z vaření ryb a promícháme
  9. Podáváme do menších mističek nejdříve salát a pak přidáme kousky ryb a ozdobíme plátkem citrónu

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 11 votes

Komentáře

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00