Perfektně ochucený rybí salát se zeleninou a ovocem

Perfektně ochucený rybí salát se zeleninou a ovocem
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 200 g filet lososa
  • 200 g filet tresky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • vinný ocet
  • cukr
  • 2 jablka
  • 1 pomeranč
  • 4 okurky
  • hrst hrášku
  • 1 hlávkový salát
  • 1 citron
  • mrkev

Postup receptu

  1. Rozmícháme olej s cukrem, solí a pepřem, trochu octa
  2. Do většího hrnce nalijte asi 0,5 l vody a polovinu směsi
  3. Přiveďte k varu, a pak vložte kousky ryb, necháme vařit asi 5 minut
  4. Maso vyndejte a nechte vychladnout
  5. Jablka nakrájejte na malé kousky, mrkev nastrouhejte a pomeranč oloupejte a rozkrájejte také na kostičky, stejně tak okurky
  6. Salátové listy rozkrájejte na menší kusy a vše promíchejte
  7. Pak zalijte zbylou vodou z vaření ryb a promíchejte
  8. Podávejte do menších mističek – nejdříve salát, a pak přidáme kousky ryb a ozdobíme plátkem citrónu
Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X