Rybízová buchta z drobenky

Rybízová buchta z drobenky
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 8

Ingredience

Drobenka

  • 50 dkg polohrubé mouky
  • 1 Hera
  • 1 prášek do pečiva
  • 20 dkg (i méně) cukru krupice.

Náplň

  • 1 měkký tvaroh
  • 1 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • mléko na zředění tvarohu
  • 40 dkg rybízu.

Postup receptu

  1. Uvedené suroviny zpracujeme na drobenku
  2. Zhruba dvě třetiny rozložíme na vymazaný plech, na to navrstvíme mírně zředěný a ochucený tvaroh a posypeme opraným a okapanými kuličkami rybízu
  3. Zasypeme zbytkem drobenky a upečeme v předehřáté troubě při 200°C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X