Tradiční koprová polévka

Tradiční koprová polévka
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 l vody
  • 25 dkg brambor
  • 0,5 l sladké smetany (nebo plnotučného mléka)
  • 2 rovné lžíce hladké mouky
  • sůl
  • 1 žloutek
  • kopr
  • sůl
  • ocet.

Postup receptu

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a v osolené vodě uvaříme doměkka
  2. Pak je zahustíme smetanou s rozmíchanou moukou
  3. Povaříme a do hotové polévky zamícháme žloutek a rozsekaný kopr
  4. Dochutíme solí a trochou octa

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X