Vynikající recepty na rychlovky k večeři, když chybí čas na vaření. Inspirujte se!

Pokud nechcete vařit z polotovarů, pak pravděpodobně rádi uvítáte tipy na recepty na rychlé večeře, jejichž příprava příliš času nezabere.

Které to jsou?

Nabídka je široká!

Od asijských restovaných pokrmů, přes polévky až po různé těstoviny.

Vyzkoušejte všechny!

Kuřecí Kung Pao s nudlemi

Perfektní rychlovka k večeři s kuřecím masem, zeleninou, nudlemi a luxusní arašídovou omáčkou je skvělý jako rychlá večeře, která se perfektně hodí i pro náročné návštěvy.

Ingredience

  • 230 g (nevařených) nudlí dle vašeho výběru
  • 2 lžíce arašídového nebo olivového oleje
  • 500 g vykostěných kuřecích prsou bez kůže, nakrájených na kousky velikosti sousta
  • 1 malá bílá cibule, nakrájená na tenké plátky
  • 230 g  žampionů, nakrájených na tenké plátky
  • 1 velká cuketa, nastrouhaná na spirálky nebo nakrájená na kousky
  • 3 stroužky česneku, oloupané a nasekané
  • 1 várka omáčky Kung Pao (viz níže)
  • na ozdobu: nasekané arašídy, na tenké plátky nakrájená jarní cibulka a pražená sezamová semínka

Na omáčku Kung Pao:

  • 1/2 šálku sójové omáčky
  • 1/4 šálku arašídového másla
  • 1/4 šálku rýžového octa
  • 1 lžíce chilli česnekové omáčky (nebo srirachy)
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 1/2 lžičky sušeného zázvoru
  • 1 lžíce sezamového oleje

Postup

  1. Nudle uvařte podle návodu na obalu.
  2. Sceďte, pokapejte trochou oleje a promíchejte.
  3. Odložte stranou, dokud nebudete připraveni je použít.
  4. Zatímco se nudle připravují, zahřejte 1 lžíci oleje ve velké pánvi nebo woku na středně vysokém plameni.
  5. Kuřecí maso rovnoměrně osolte a opepřete a poté přidejte do pánve.
  6. Restujte 3–4 minuty za občasného míchání, dokud není kuře propečené a uvnitř již nebude růžové.
  7. Kuře přendejte děrovanou lžící na čistý talíř a dejte stranou.
  8. Přidejte zbývající 1 lžíci oleje do pánve spolu s cibulí a žampiony.
  9. Za občasného míchání restujte 4 minuty, dokud zelenina nezměkne.
  10. Přidejte cuketu a česnek a za občasného míchání restujte další 2 minuty.
  11. Vmíchejte omáčku Kung Pao (tu si připravíte tak, že všechny ingredience šlehejte dohromady, dokud se nespojí), restované kuřecí maso a nudle a míchejte, dokud se vše rovnoměrně nespojí.
  12. Restujte ještě 1 minutu.
  13. Odstraňte z ohně a ihned podávejte, ozdobené nasekanými arašídy, jarní cibulkou a praženými sezamovými semínky.
Kuřecí maso se zeleninou, nudlemi a arašídovou omáčkou v pánvi.,
www.gimmesomeoven.com

Vyzkoušejte i některých z našich dalších receptů na Kung Pao, po kterých se vám budou sbíhat sliny. Máme pro vás nejen kuřecí, ale i vepřovou a vegetariánskou variantu.

Telecí Saltimbocca

Na toto rychlé a elegantní jídlo, oblíbené po celém Římě, potřebujete pouze 3 hlavní ingredience: telecí řízky, prosciutto a čerstvou šalvěj. Podávejte s jednoduchou omáčkou z italského dezertního vína Marsala, která je naprosto luxusní!

Ingredience

  • 8 telecích řízků
  • sůl a čerstvě mletý pepř
  • 16–24 tenkých plátků prosciutta
  • 16–24 čerstvých lístků šalvěje
  • 1⁄2 hrnku hladké mouky
  • 8 polévkových lžic extra panenského olivového oleje
  • 12 polévkových lžic másla
  • 1⁄4 šálku italského dezertního vína Marsala
  • 1 hrnek kuřecího vývaru

Postup

  1. Pomocí paličky na maso naklepejte telecí řízky, jeden po druhém, mezi 2 listy plastové fólie, dokud nebude každý kus silný asi 0,3 cm.
  2. Lehce dochuťte solí (stačí málo, protože prosciutto je slané) a pepřem podle chuti.
  3. Položte 2–3 plátky prosciutta na každý kus telecího masa a jemně přitlačte prosciutto k telecímu, aby přilnulo.
  4. Na prosciutto položte 2–3 lístky šalvěje a párátky je přidělejte do telecího masa.
  5. Nasypte mouku na velký talíř.
  6. Každý kus telecího masa obalte v mouce, setřeste přebytek a dejte stranou.
  7. V pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a 2 lžíce másla na středně vysokém plameni.
  8. Přidejte 2 kusy telecího masa a opékejte, jednou otočte, dokud není prosciutto křupavé a telecí maso lehce opečené, asi 1 minutu z každé strany.
  9. Maso přendejte na talíř vyložený papírovou utěrkou; slijte a vylijte olej a máslo z pánve.
  10. Tento postup opakujte s dalším olejem, máslem a zbylým masem.
  11. Odstraňte a zlikvidujte párátka.
  12. Sceďte a vyhoďte olej a máslo z pánve.
  13. Pánev vraťte na sporák a zahřejte ji na vysokém plameni.
  14. Přidejte Marsalu.
  15. Vařte a seškrabávejte přitom opečené kousky, dokud se víno nezredukuje na polovinu, 1–2 minuty.
  16. Přidejte vývar a redukujte na polovinu, asi 3 minuty.
  17. Vmíchejte zbývající 4 lžíce másla a snižte plamen na střední teplotu.
  18. Vraťte maso na pánev; vařte za občasného obracení, dokud omáčka mírně nezhoustne, 1–2 minuty.
  19. Přendejte na talíř a podávejte pokapané omáčkou z pánve.
Telecí řízky s prosciuttem a šalvějí servírované na talíři.
www.saveur.com

Cuketové špagety s avokádovou omáčkou

Spirálky z cuket zalité smetanovou avokádovo-bylinkovou omáčkou jsou skvělým nízkosacharidovým pokrmem, který je zdravější alternativou k tradičním těstovinám. Je to skvělý recept na rychlou večeři bez masa kdykoli během týdne. Zamilujete si je!

Ingredience

  • 3-4 velké nebo 5-6 malých cuket
  • 1 lžička olivového oleje
  • 3 stroužky česneku, rozdrcené nebo nasekané

Na avokádovou omáčku:

  • 2 zralá avokáda, zbavená pecek a oloupaná
  • velká hrst koriandru (lze použít i petrželku či bazalku)
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky soli nebo podle chuti
  • ¼ lžičky černého pepře
  • voda podle potřeby

Postup

  1. Odřízněte konce cukety.
  2. Použijte spiralizér, pomocí nějž si připravte cuketové špagety.
  3. Rozpalte velkou pánev na vysokém plameni.
  4. Na pánev přidejte 1 lžičku olivového oleje a poté přidejte prolisovaný česnek.
  5. Česnek restujte jen několik sekund nebo dokud nezezlátne.
  6. Přidejte cuketové nudle, promíchejte, aby se spojily s česnekem a vařte jen pár sekund, poté sundejte pánev z ohně a nechte vychladnout.
  7. Zatímco se cuketové těstoviny chladí, přidejte avokádo, bylinky (koriandr, petrželku nebo bazalku), citrónovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř.
  8. Míchejte, dokud není směs krémová (volitelně přidejte 2-3 lžíce vody nebo dokud směs nedosáhne tekuté konzistence).
  9. Na cuketové nudle nalijte omáčku.
  10. Promíchejte a podávejte.
  11. Ozdobte parmazánem nebo nasekaným koriandrem.
  12. Dobrou chuť!
Spirálky z cuket zalité smetanovou avokádovo-bylinkovou omáčkou serírované na talíři.
www.gimmedelicious.com

Vyzkoušejte i naše vynikající recepty na cukety plněné mletým masem, po kterých se budete oblizovat. Máme pro vás varianty s hovězím, ale i krůtím masem, pečené i vařené, italské či mexické. Vyberte si tu vaši NEJ!

Mongolské hovězí s rýží

Připravte si tento pokrm, díky kterému budete mít doma chutnou a lahodnou večeři jako z restaurace za pouhých 30 minut!

Ingredience

  • 500 g hovězího flank steaku, nakrájeného na tenké plátky přes zrno
  • 1/4 šálku kukuřičného škrobu
  • 1 šálek rostlinného oleje
  • 2 jarní cibulky, nakrájené diagonálně na kousky velikosti cca 2,5 cm

Na omáčku:

  • 1/2 šálku sójové omáčky
  • 1/2 šálku třtinového cukru
  • 1/2 šálku vody
  • 1 lžíce lisovaného česneku
  • 1 polévková lžíce čerstvého zázvoru, nasekaného
  • 2 lžičky sezamového oleje (nebo rostlinného oleje)

Volitelně:

  • 1 lžička sezamových semínek

Postup

  1. Přidejte nakrájený flank steak do velké mísy a promíchejte ho důkladně s kukuřičným škrobem.
  2. Zahřejte 1 šálek rostlinného oleje ve velké pánvi.
  3. Jakmile je olej horký, přidejte hovězí maso a opékejte, dokud nezhnědne, asi 1-2 minuty.
  4. Maso trochu promíchejte, aby se propeklo rovnoměrně.
  5. Přendejte ho na talíř vyložený papírovou utěrkou a vylijte olej z pánve.
  6. Do středního hrnce na nízkém/středním plameni přidejte olej, následně česnek a zázvor, restujte a míchejte 30 sekund a zašlehejte třtinový cukr, sójovou omáčku a vodu.
  7. Vařte do mírného zhoustnutí, asi 5-10 minut, poté odstavte.
  8. Přidejte hovězí maso do hrnce k omáčce a vařte na středním plameni, dokud omáčka nezhoustne, asi 2-3 minuty.
  9. Vmíchejte jarní cibulku.
  10. Ozdobte sezamovými semínky (volitelně).
  11. Ihned podávejte s rýží.
Hovězí maso po mongolsku s jarní cibulkou, servírované v hlubokém talíři s rýží.
www.sweetandsavorymeals.com

Jednoduchá česneková polévka

Snadný a rychlý recept na polévku z česneku zahuštěnou chlebem. Má jemnou a bohatou chuť a příjemně vás zahřeje během zimních večerů.

Ingredience

  • 7 šálků zeleninového nebo kuřecího vývaru
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 velká cibule
  • 15 stroužků česneku
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky černého pepře
  • 6 plátků chleba (čerstvého nebo starého, bílého nebo celozrnného)
  • 1 jarní cibulka
  • 1/3 šálku zakysané smetany (volitelně)

Postup

  1. Nalijte vývar do velké misky vhodné do mikrovlnné trouby a vložte ji do mikrovlnné trouby na 7 minut.
  2. Velký hrnec dejte na střední teplotu a nalijte do něj olivový olej.
  3. Během zahřívání oloupejte a nakrájejte cibuli nahrubo.
  4. Přidejte ji do olivového oleje a promíchejte.
  5. Při loupání stroužků česneku občas promíchejte cibuli.
  6. Rozložte všechen oloupaný česnek do jedné vrstvy na prkénko a několikrát jím projeďte nožem, abyste jej nahrubo nasekali.
  7. Přidejte ho k cibuli a za stálého míchání restujte 1 minutu.
  8. Dochuťte solí a pepřem, vypněte mikrovlnku (pokud ještě jede) a přidejte ohřátý vývar.
  9. Promíchejte a přikryjte pokličkou.
  10. Zvyšte plamen na vysoký.
  11. Nakrájejte chléb na centimetrové kostky.
  12. Přidejte je do polévky a promíchejte.
  13. Nasaďte pokličku zpět.
  14. Jarní cibulku nakrájejte.
  15. Dejte stranou.
  16. Jakmile se polévka vaří a chléb je dobře namočený, přendejte polévku po dávkách do mixéru a rozmixujte do hladka.
  17. Ochutnejte a v případě potřeby přidejte více soli a pepře.
  18. Nalijte do misek a do každé přidejte zakysanou smetanu, pokud používáte, a nakrájenou jarní cibulku.
Polévka z česneku zahuštěná chlebem servírovaná v hlubokém talíři a ozdobená čerstvou petrželkou.
www.cookthestory.com

Máme pro vás i další recepty na česnekovou polévku, které si zamilujete!

Pad Thai

Tento thajský národní pokrm patří mezi ta nejchutnější jídla, která existují. Přesvědčte se o tom sami! Můžete si zvolit, zda si do něj přidáte kuřecí maso, krevety či tofu. Tak či tak bude výsledek stát za to.

Ingredience

  • 110 suchých rýžových nudlí na pad thai
  • vařící voda na zakrytí nudlí
  • 1 velká šalotka, nakrájená na jemné kostičky
  • 4 nasekané stroužky česneku
  • 1 lžička nasekaného zázvoru (volitelně)
  • 2 vejce, rozšlehaná vidličkou s vydatnou špetkou soli
  • 170 – 230 g tofu, kuřecích prsou nebo loupaných krevet
  • sůl a pepř na dochucení
  • 2 lžíce arašídového oleje nebo kokosového oleje
  • 1 limetka

Na Pad Thai omáčku:

  • 3 lžíce rybí omáčky     
  • 3 lžíce třtinového cukru (nebo kokosového, palmového nebo běžného cukru)
  • 3 lžíce rýžového octa (nebo směs 1 – 2 lžiček tamarindové pasty se 2 lžíčemi vody)
  • 1 lžička sójové omáčky

Na ozdobení:

  • plátky limetky, čerstvé fazolové klíčky, chilli vločky, nasekaná jarní cibulka, pražené arašídy

Postup

  1. Uvařte nudle podle návodu na obalu
  2. Nemají být úplně měkké, jen ohebné a poddajné.
  3. Nakrájejte šalotku, česnek a zázvor.
  4. V misce rozšlehejte dvě vejce vidličkou a přidejte štědrou špetku soli.
  5. Připravte si omáčku smícháním všech ingrediencí v malé misce.
  6. Na kuře: nakrájejte kuře na tenké nudličky a ochuťte solí a pepřem.
  7. Na tofu: Očistěte tofu papírovými utěrkami. Tofu nakrájejte na 2 cm kostky, posypte solí a pepřem a přidejte trochu kukuřičného škrobu.
  8. Na krevety: Oloupejte je a dochuťte solí a pepřem.
  9. Kuře, krevety nebo tofu opékejte ve woku s rozpáleným olejem, dokud nebudou hotové.
  10. Odložte stranou a papírovou utěrku vytřete pánev.
  11. Připravte si nakrájenou šalotku, rozšlehaná vejce, vařené nudle, hotové kuře, tofu nebo krevety a omáčku.
  12. Zahřejte 2 lžíce arašídového oleje ve woku, přidejte šalotkovou směs a restujte jen pár minut, dokud zelenina nezezlátne a nerozvoní se.
  13. Uprostřed woku udělejte důlek, šalotkovou směs dejte na stranu pánve a přidejte vejce.
  14. Rozdrťte vejce na malé kousky, nechte je trochu zhnědnout a zapracujte je do šalotky a dále je lámejte na malé kousky.
  15. Přidejte okapané, poloměkké nudle a promíchejte s vaječnou směsí, za stálého míchání, obracení a opékání 3–4 minuty.
  16. Přidejte omáčku a vařte 1 minutu.
  17. Přidejte vařené kuře, tofu nebo krevety a ještě chvíli promíchávejte.
  18. Vařte, dokud nejsou nudle měkké (ale stále trochu žvýkací), a pokud se vám zdají příliš suché, přidejte trochu vody.
  19. Přidejte fazolové klíčky a pražené arašídy a posypte chilli vločkami a jarní cibulkou.
  20. Vymačkejte trochu limetkové šťávy a ochutnejte.
  21. Podle chuti dosolte, přidejte více limetky nebo více cukru.
  22. Promíchejte a ihned podávejte.
  23. Rozdělte na dva talíře.
  24. Ozdobte fazolovými klíčky, čerstvou jarní cibulkou, koriandrem nebo bazalkou, chilli, měsíčky limetky a praženými drcenými arašídy.
Thajské nudle s tofu, klíčky a lahodnou omáčkou servírované na talíři s čínskými hůlkami a klínkem limety.
www.feastingathome.com

Tacos s míchanými vejci

Jednoduchá a rychlá večeře, na kterou potřebujete jen pár ingrediencí a zbytky, které vám zůstaly v lednici z předchozích vaření. A výsledek rozhodně stojí za to!

Ingredience

  • 6 velkých vajec
  • 2 polévkové lžíce másla
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 8 malých kukuřičných tortill
  • 2 až 3 šálky vařené zeleniny, jako jsou brambory, cuketa, kukuřice nebo jakákoli jiná zelenina, která vám zbyla z předchozích vaření
  • 1 šálek vařeného maso, jako je kuře, trhané vepřové nebo jakékoli maso, které vám zbylo z předchozích vaření (volitelně)
  • čerstvý koriandr a pálivá omáčka k podávání

Postup

  1. Vejce šlehejte, dokud se bílky a žloutky zcela nespojí.
  2. Rozpusťte máslo ve středním hrnci na středním plameni.
  3. Jakmile se rozpustí, snižte teplotu na středně nízkou a vlijte vejce.
  4. Často míchejte, dokud vejce nedosáhnou požadované úrovně měkkosti.
  5. Odstraňte z ohně a vmíchejte sůl a pepř, poté přesuňte na velký servírovací talíř.
  6. Mezitím ohřejte zbytky zeleniny v mikrovlnné troubě nebo na pánvi na mírném ohni.
  7. Ohřátou zeleninu přendejte na servírovací talíř s vejci.
  8. Tortilly krátce opečte z obou stran nasucho na pánvi.
  9. Naservírujte na stůl talíř s náplněmi do tacos, tortilly, koriandr a pikantní omáčku, ať si každý sestaví své vlastní tacos.
Kukuřičné tortilly plněné vejci a zeleninou, servírované na talíři.
www.thekitchn.com

Inspirujte se i našimi dalšími jednoduchými recepty na tacos ať už s masem nebo bez!

Těstoviny s omáčkou z cherry rajčat

Jen s pár ingrediencemi můžete připravit lahodnou omáčku na těstoviny a to za pouhých 10 minut. Užijte si tuto rychlou teplou večeři vhodnou i pro děti.

Ingredience

  • 450 g suchých těstovin
  • sůl dle chuti
  • 4 střední stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
  • 6 polévkových lžic extra panenského olivového oleje
  • 675 g cherry rajčat
  • 1 šálek čerstvých lístků bazalky, nahrubo nasekaných
  • čerstvě mletý černý pepř dle chuti
  • parmezán, k podávání

Postup

  1. Těstoviny dejte do velkého hrnce, zalijte vodou a přidejte špetku soli.
  2. Za občasného míchání přiveďte na prudkém ohni k varu.
  3. Vařte, dokud nebudou al dente, asi o 1 minutu méně, než doporučuje návod na obalu.
  4. Mezitím rozehřejte česnek a 4 lžíce olivového oleje na pánvi na středním plameni, a restujte za častého míchání, dokud česnek nezměkne, asi 3 minuty.
  5. Přidejte rajčata a vařte za stálého míchání, dokud rajčata nezačnou praskat.
  6. Můžete jim pomoci tím, že na ně při změknutí přitlačíte zadní stranou vařečky.
  7. Pokračujte ve vaření, dokud nebude omáčka bohatá a krémová, asi dalších 5 minut.
  8. Vmíchejte bazalku a dochuťte solí a pepřem.
  9. Když jsou těstoviny uvařené, sceďte je a odložte si 1 šálek vody z vaření.
  10. Přidejte těstoviny do omáčky a zvyšte teplotu na středně vysokou.
  11. Vařte za stálého míchání a podle potřeby přidávejte vodu z těstovin, aby se konzistence upravila na hezky krémovou.
  12. Sejměte z ohně, vmíchejte zbývající 2 lžíce olivového oleje a nastrouhaný parmezán.
  13. Okamžitě servírujte a na stůl přidejte extra parmezán k posypání.
Těstoviny s rajčaty, bazalkou a sýrem servírované v hlubokém talíři.
www.seriouseats.com

Zeleninový salát s lososem

Tento zdravý salát je bohatý na živiny a je neuvěřitelně chutný. Obsahuje špenát, avokádo, rajčata a červenou cibuli a na to vše jednoduše nandáte lososa z pánve. Poté pokrm zakapete domácí citrónovou zálivkou a máte na stole lehké, ale i syté jídlo, jehož příprava vám zabere méně než 20 minut!

Ingredience

  • 4 šálky baby špenátu
  • 2 rajčata, nakrájená
  • 1 avokádo, nakrájené na kostičky
  • 1 okurka, oloupaná a nakrájená
  • 1/4 šálku červené cibule, nakrájené
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 filety z lososa
  • sůl a pepř na dochucení

Na citrónovou zálivku:

  • 1/3 šálku olivového oleje
  • 1/4 šálku citrónové šťávy
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1/2 lžičky medu nebo javorového sirupu
  • 1 stroužek česneku, nasekaný
  • sůl a pepř na dochucení

Postup

  1. Zahřejte olej ve velké pánvi na středně vysokém plameni.
  2. Filety lososa ochuťte solí a pepřem.
  3. Přidejte filety horní stranou dolů a vařte 4 – 5 minut.
  4. Otočte lososa a vařte další 2- 3 minuty.
  5. Všechny ostatní ingredience na salát rozdělte do dvou misek a navrch položte hotového lososa.
  6. Ingredience na zálivku smíchejte v malé misce a pokapejte jí hotový pokrm.
  7. Servírujte!
Špenát, avokádo, rajčata a červená cibule servírované v hlubokém talíři s plátkem lososu a vidličkou.
www.downshiftology.com

Saláty bývají zdravou oblíbenou pochoutkou, která doplňuje jídelníček snad každého. Ale už jste vyzkoušeli některý z receptů na vrstvený salát? Pokud ne, měli byste to rychle napravit!

Restované kuřecí maso se zeleninou po asijsku

Luxusní a rychlý pokrm, které si hravě připravíte kdykoli během týdne a to do 20 minut! Je příjemně pikantní a kombinace asijských chutí, kuřecího masa, rýže a zeleniny nikdy neomrzí.

Ingredience

  • 3 kuřecí prsní řízky, nakrájené na kousky velikosti sousta
  • 2 lžíce kukuřičné mouky nebo kukuřičného škrobu
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 1 šálek cukrového hrášku
  • 1 žlutá paprika, zbavená semínek a nakrájená na plátky
  • 1 červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na plátky
  • 2 stroužky česneku, oloupané a nasekané
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce čínského rýžového octa
  • 3 lžíce třtinového cukru
  • 3 lžíce sweet chilli omáčky
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 svazek jarní cibulky, nakrájené
  • 1 malá červená chilli paprička, zbavená semínek a nakrájená na plátky
  • vařená rýže nebo nudle, k servírování

Postup

  1. Kuřecí maso dejte na talíř, přidejte kukuřičnou mouku, sůl a pepř a promíchejte, aby se kuře obalilo.
  2. Přidejte olej do woku a zahřejte na vysokou teplotu.
  3. Když je olej velmi horký, přidejte kuře a opékejte 5–6 minut – několikrát otočte, dokud lehce nezhnědne.
  4. Přidejte cukrový hrášek a papriku a opékejte další dvě minuty
  5. Přidejte česnek, sójovou omáčku, čínský rýžový ocet, třtinový cukr, sweet chilli omáčku a kečup.
  6. Pokračujte v zahřívání na vysokou teplotu, vše prohazujte špachtlí, dokud se směs nezahřeje.
  7. Zkontrolujte, zda je kuře propečené tak, že vezmete velký kus a překrojíte ho na polovinu.
  8. Pokud už není uprostřed růžové, je hotové.
  9. Promíchejte s nakrájenou jarní cibulkou a nakrájenou chilli papričkou a restujte ještě minutu.
  10. Podávejte s rýží nebo nudlemi.
Kuřecí maso, zelenina a rýže na asijský způsob, to vše servírováno v hlubokém talíři.
www.kitchensanctuary.com

Pokud chcete vyzkoušet i další recepty na rychlé a snadné večeře či obědy, máme pro vás tip – rychlá jídla z jednoho hrnce. Jejich velkou výhodou je, že již nemusíte chystat zvláště přílohu, takže příprava oběda se vám o to zkrátí.

A jak vám dnešní recepty chutnaly? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X