Rychlo španělští ptáčci

Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky kotlet nebo řízků
  • 3 cibule
  • 2 kyselé okurky
  • 4 natvrdo vařená vejce
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • kousek uzeniny
  • mouka na zahuštění
  • sůl
  • pepř

Postup receptu

  1. Maso naklepeme
  2. 2 cibule nakrájíme a osmažíme do zlatova, přidáme maso a zarestujeme, zalijeme vodou, přidáme 1 cibuli nakrájenou na proužky, kyselé okurky, hořčici, sůl, pepř
  3. Dusíme až do změknutí masa
  4. Maso vyndáme, omáčku rozmixujeme, vrátíme maso a přidáme nakrájenou uzeninu na větší kousky
  5. Zahustíme moukou
  6. Podáváme s vařeným vajíčkem, rýží nebo knedlíkem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.