Rychlý segedínský guláš zapečený. ❤️ Budete potřebovat: 500 g mletého vepřového masa, 1,5 brambor, 250 g sladkokyseého zelí, 1 paprika, 2 cibule, trocha sýra na posypání, pepř sůl, kmín drcený, olej, 2 stroužky česneku,1 smetana..
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 500 g mletého vepřového masa
- 1,5 brambor
- 250 g sladkokyseého zelí
- 1 paprika
- 2 cibule
- trocha sýra na posypání
- pepř sůl
- kmín drcený
- olej
- 2 stroužky česneku,1 smetana.
Postup receptu
- Njprve uvaříme brambory na větší kostky
- Potom jsi nakrájíme cibulku a česnek na kostičky a osmahneme do růžova na panvi s olejem
- Pak přidáme mleté maso a opepříme okmínujeme a osolíme a trošku orsestujeme
- Pak ještě dáme na jemno papriku na kostičky a zelí a ještě podusíme chviličku
- Mezitím jse dá do zapékací misky trška oleje a brambory navrch sypeme hotovou směs, kterou zalijeme smeatanou a nakonec posypeme nastrouhaným aidamem a je hotovo
Je to pro nás více pikantnější s přidáním pepře a chilly nebo když nemátě chilly, tak pálivou papriku. Hodně štěstí při pečení.