Rychlý segedínský guláš zapečený

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 500 g mletého vepřového masa
  • 1,5 brambor
  • 250 g sladkokyseého zelí
  • 1 paprika
  • 2 cibule
  • trocha sýra na posypání
  • pepř sůl
  • kmín drcený
  • olej
  • 2 stroužky česneku,1 smetana.

Postup receptu

  1. Njprve uvaříme brambory na větší kostky
  2. Potom jsi nakrájíme cibulku a česnek na kostičky a osmahneme do růžova na panvi s olejem
  3. Pak přidáme mleté maso a opepříme okmínujeme a osolíme a trošku orsestujeme
  4. Pak ještě dáme na jemno papriku na kostičky a zelí a ještě podusíme chviličku
  5. Mezitím jse dá do zapékací misky trška oleje a brambory navrch sypeme hotovou směs, kterou zalijeme smeatanou a nakonec posypeme nastrouhaným aidamem a je hotovo

Komentáře

  1. Je to pro nás více pikantnější s přidáním pepře a chilly nebo když nemátě chilly, tak pálivou papriku. Hodně štěstí při pečení.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.