Salát Rumcajs

Salát Rumcajs

Ingredience

  • 50 dkg silných párků nebo točeného salámu (může být i měkký salám)
  • 1 sterilovaná kapie
  • 4 sterilované okurky
  • 2-3 cibule
  • majonéza,sůl
  • pepř a další koření podle chuti. Marináda: 2 polévkové lžíce oleje
  • octa
  • worchesteru a kečupu
  • 2 kávové lžičky hořčice a cukru.

Postup receptu

  1. Suroviny dáme do kastrolku, zahřejeme, necháme jen přejít varem a necháme vychladnout
  2. Uzeninu nakrájíme na nudličky (plátky nebo kostičky) a přikrájíme k ní kapii, okurky a cibuli
  3. Zalijeme marinádou a dochutíme solí, pepřem a podle chuti špetkou chilli koření, křenu, apod
  4. Nakonec přidáme majonézu podle chuti
  5. Důkladně promícháme a necháme v ledničce proležet
  6. Podáváme s chlebovou topinkou nebo jiným pečivem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X