Salát z kysaného zelí s jablky a křenem

Ingredience

  • 30 dkg kysaného zelí
  • 1-2 lžíce jemně strouhaného křenu
  • 2 jablka
  • 1 cibule
  • 2 lžíce rostlinného oleje do salátů
  • citronová šťáva.

Postup receptu

  1. Nadrobno nakrájené kysané zelí i s nálevem smícháme se strouhaným křenem
  2. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a na nudličky nastrouhaná jablka zakapaná citronovou šťávou
  3. Promícháme a přikápneme trochu oleje
  4. Podle chuti dosladíme a zvou dobře promícháme
  5. Podáváme k masovým jídlům, zapečeným těstovinám, apod

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 11 hodnocení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00