Skopová pečeně na česneku

Doba přípravy: 70 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • Maso z kýty nebo z plece
  • 1 lžíce sádlo syrové“>sádla
  • 2 stroužky česneku
  • cibule
  • sůl.

Postup receptu

  1. Maso odblaníme a potřeme po všech straních česnekem a solí
  2. Na pekáčku rozehřejeme sádlo, přidáme na něj pokrájenou cibuli a maso na něm ze všech stran opečeme
  3. Podlijeme a dusíme pod poklicí, a jakmile částečně změkne, dopečeme jej bez poklice v troubě
  4. Vypečený lůj odebýráme, šťávu můžeme zaprášit moukoua povařit
  5. Hotové maso vložím do omáčky a přidáme k tomu vařený brambor

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.