Skopový guláš

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 750 g skopové plece nebo kýty
  • 100 g slaniny
  • 2 lžíce nakrájené kořenové zeleniny
  • cibule
  • kousek kapusty
  • hrst zelených fazolí
  • pepř
  • majoránka
  • sůl
  • kmín
  • sladká paprika
  • česnek
  • 250 g brambor.

Postup receptu

  1. Slaninu pokrájíme na drobné kostečky, vyškvaříme, podusíme na ni nakrájenou zeleninu a cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso
  2. Osolíme a dusíme nejdříve ve vlastní šťávě a pak podlité
  3. Když je maso poloměkké, přidáme zeleninu a koření
  4. Přilijeme trochu vývyru nebo vody a dusíme, až je zelenina měkká
  5. Hotový guláš podáváme s bramborem

Komentáře

  1. Tenhle recept určitě udělám, ale ne ze skopového je docela drahé a chuťově nám moc nevyhovuje, má takovej ten svůj typickej puch.

  2. Moučník nesmí chybět na žádné oslavě bez toho to neni ono:) zkouším recepty na netu a od kamarádek a nedokáži si bez toho představit žádnou oslavu tedy a jsem moc ráda, že tady na receptech jich je dost těch moučníků.

  3. No to určitě nesmí chybět moučník dělám vždycky na oslavy Moka dort a je skvělej:) je v receptech

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.