Skořicová pěna

Skořicová pěna
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 3

Ingredience

  • 20 dkg plnotučného tvarohu
  • 2 dl šlehačky
  • 10 dkg moučkového cukru
  • 10 dkg cukru krupice
  • 1/2 balíčku piškotů
  • 2 dl uvařené studené instantní kávy nebo procezené uvařené mleté kávy
  • 1 lžička mleté skořice.

Postup receptu

  1. Moučkový cukr rozmícháme s tvarohem a skořicí a vyšleháme
  2. Smetanu ušleháme a zlehka smícháme s ušlehaným tvarohem
  3. Do širších sklenic nebo vyšších misek skládáme postupně vždy vrstvu tvarohového krému a prokládáme ji piškoty namočenými v kávě
  4. Vršek sklenice ozdobíme šlehačkou a posypeme kakaem nebo strouhanou čokoládou nebo pokapeme karamelem, apod

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X