Slepičí karbanátky

Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 0

Ingredience

  • 40 dkg masa z uvařené slepice
  • 3 lžíce rýže
  • 25 dkg žampionů
  • 10 dkg tvrdého sýra
  • 2-3 vejce
  • sůl
  • pepř
  • pažitka
  • olej.

Postup receptu

  1. Rýži uvaříme (nebo použijeme zbylou rýži, můžeme místo rýže použít ovesné vločky)
  2. Uvařené slepičí maso pomeleme nebo drobně nasekáme
  3. Žampiony nakrájíme na plátky a na cibulce podusíme
  4. V míse smícháme slepičí maso s podušenými žampiony a vařenou rýží, přidáme vejce, strouhaný sýr, pepř, pažitku a podle potřeby dosolíme
  5. Směs důkladně promícháme a pak z ní tvoříme karbanátky, které obalíme v trojobalu a na rozpáleném oleji po obou stranách usmažíme
  6. Příloha
  7. brambory, bramborová kaše, zeleninový salát

Sdílejte svým přátelům:

4.5 (90%) 20 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00