Slepičí smaženky

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 35 dkg vařeného slepičího masa
  • 3 vejce
  • 2 dl mléka
  • 4 lžíce strouhanky
  • 1 lžíce pažitky
  • sůl
  • máslo.

Postup receptu

  1. Vařené slepičí maso umeleme nebo nadrobno nakrájíme
  2. Vejce ušleháme do pěny, přidáme mléko, mleté nebo nakrájené slepičí maso, strouhanku, sůl, pažitku
  3. Necháme chvíli nabobtnat a pak smažíme na tuku malé lívanečky
  4. Přílohy: různě upravené brambory, zeleninový salát nebo dušená zelenina

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00