Křupavé smažené žampióny

Křupavé smažené žampióny
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 8 – 10 žampiónů
  • sůl
  • na obalení – 2 vejce
  • lžíce vody
  • sůl dle chuti
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • olej na smažení

Postup receptu

  1. Žampióny oloupeme a vylomíme nožičky
  2. Rozšleháme vejce se lžící vody a trochou soli
  3. Osolené kloboučky obalíme v hladké mouce, vejci a ve strouhance
  4. Smažíme zvolna na ropáleném oleji
Komentáře
  1. Na trhu jsou v poslední době brambory dobré kvality a nezřídka i dobře skladované. Kdo si chce opravdu pochutnat na něčem opravdu bramborovém a křupavém, nějakému Mc Cainu, jinak též mraženému hnusu se obloukem vyhne. A to jsem si myslel, že Slovenky umí dobře vařit. U Lucie to určitě neplatí. Pokud Vás ta firma za tyto příspěvky platí, tak než si vydělávat tímto způsobem, to bych se raději šel pást.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X