Smetanové kotlety

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 kotlety
  • sůl
  • 2 lžíce tuku (máslo
  • sádlo,olej)
  • 1 lžička hořčice
  • 1 dl smetany
  • 1 lžíce kečupu.

Postup receptu

  1. Kotlety naklepeme, osolíme a na tuku po obou stranách opečeme
  2. Vyjmeme je a odložíme na teplo
  3. Do výpeku přidáme smetanu, hořčici a kečup, promícháme a necháme přejít varem
  4. Můžeme přidat i libovolné koření
  5. Ihned podáváme a kotlety přitom přeléváme smetanovou šťávou
  6. Příloha: hranolky, brambory, dušená rýže

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.