Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 25 dkg strouhaného kokosu
- 12 dkg krupicového cukru
- 42 dkg moučkového cukru
- 10 dkg sušeného mléka
- 2 vanilkové cukry
- 4 dkg medu
- 8 lžic rumu
- 1/2 dl kokosového likéru malibu
- 1/2 dl vody
- bílá poleva nebo bílá čokoláda
Postup receptu
- Cukr svaříme s likérem, medem a vodou
- Přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, kokos, rum a sušené mléko
- Vypracujeme těsto a uložíme na několik hodin do chladu
- Bílou polevu nebo bílou čokoládu rozpustíme
- Z těsta tvoříme malé kuličky a pomocí cukrářského sáčku s úzkou trubičkou plníme kokosky malou porcí čokolády
- Otvor po plnění utěsníme kouskem těsta a obalujeme v kokosu