Sterilovaná mrkvová šťáva s pomerančem

Sterilovaná mrkvová šťáva s pomerančem
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1,5 kg mrkve
  • 30 dkg cukru krupice
  • šťáva ze 4-5 pomerančů
  • 1 lžička kyseliny citronové.

Postup receptu

  1. Očištěnou mrkev překrájíme, zalijeme 1 l vody a dusíme 10 minut
  2. Přidáme cukr, kyselinu citronovou a dusíme doměkka
  3. Rozmixujeme, přilijeme pomerančovou šťávu a podle potřeby doplníme převařenou vodou
  4. Naplníme do menších sklenic (3dl), uzavřeme a sterilujeme 10 minut při 85°C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X