Sterilovaný broskvový džus

Sterilovaný broskvový džus

Ingredience

  • 1 kg měkkých broskví
  • 20 dkg pískového cukru
  • 2 g kyseliny citronové.

Postup receptu

  1. Vyzrálé a omyté broskve oloupeme, odpeckujeme a nakrájíme na menší kousky
  2. S 1 l vody je rozmixujeme
  3. Pak přidáme cukr a kyselinu citronovou, naplníme do zavařovacích sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při 85°C
  4. Před podáváním ředíme vodou v poměru zhruba 1
  5. 1
  6. Poznámka: Pokud nejsou broskve dostatečně měkké, tak je s vodou trochu podusíme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X