Šťouchané brambory se zelím

Počet porcí: 4

Ingredience

  • 75 dkg brambor
  • 1 cibule
  • 1 sklenice sterilovaného zelí (nebo 30 dkg kysaného zelí)
  • sůl
  • olej.

Postup receptu

  1. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka, slijeme je a přidáme do nich na oleji osmaženou nadrobno nakrájenou cibuli a ohřáté překrájené zelí
  2. Směs rozmačkáme šťouchadlem a podáváme hlavně k vepřovému nebo uzenému masu

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 15 hodnocení

Komentáře

  1. Tento recept využíváme na chalupě, je to rychlé a podáváme to s uvařenými
    párky a říkáme tomu lepenec. 🙂

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00