Recept: Svařené víno

Ingredience

  • 600 ml červeného vína
  • 8 hřebíčků
  • 8 kostek cukru
  • 8 lžic rumu
  • 1 tyčinka skořice
  • pomerančová kůra na ozdobení

Postup receptu

  1. Červené víno nalijeme do hrnce, ohřejeme společně se skořicí a hřebíčkem, ale nevaříme
  2. Sklenice, ve kterých budeme svařené víno podávat, nahřejeme, vložíme do nich 2 kostky cukru a zalijeme ho 2 lžícemi rumu
  3. Horké víno přecedíme a nalijeme ho do připravených sklenic
  4. Z pomerančové kůry můžeme vytvořit spirálky a sklenice jimi ozdobíme
  5. Podáváme ihned

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 8 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *