Svíčková ze srnčího masa

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • mrkev,
  • petržel,
  • celer,
  • cibule,
  • slanina,
  • Masox,
  • koření,
  • voda na podlití,
  • víno,
  • zakysaná smetana,
  • brusinky,
  • mouka,
  • srnčí maso.

Postup receptu

  1. Na sádle osmahneme mrkev,petržel a celer-vše nastrouhané.
  2. Po chvíli přidáme nadrobno cibuli a slaninu na kostičky. Smažíme do zlatova,pak zaprášíme hladkou moukou.
  3. Přidáme maso,osolíme,přidáme kostku Masoxu, bobkový list, nové koření a celý pepř, podlijeme vodou a troškou bílého vína, pečeme v troubě, dle potřeby podléváme.
  4. Pak maso vyjmeme,omáčku rozmixujeme, povaříme a vmícháme pár lžic zakysané smetany a brusinky.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.