Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- mrkev,
- petržel,
- celer,
- cibule,
- slanina,
- Masox,
- koření,
- voda na podlití,
- víno,
- zakysaná smetana,
- brusinky,
- mouka,
- srnčí maso.
Postup receptu
- Na sádle osmahneme mrkev,petržel a celer-vše nastrouhané.
- Po chvíli přidáme nadrobno cibuli a slaninu na kostičky. Smažíme do zlatova,pak zaprášíme hladkou moukou.
- Přidáme maso,osolíme,přidáme kostku Masoxu, bobkový list, nové koření a celý pepř, podlijeme vodou a troškou bílého vína, pečeme v troubě, dle potřeby podléváme.
- Pak maso vyjmeme,omáčku rozmixujeme, povaříme a vmícháme pár lžic zakysané smetany a brusinky.